Forhandler

Unipark forhandler produkter fra følgende leverandører.

Wöhr

Wöhr har over 60 års erfaring og er Tysklands og Europas største producent af parkeringssystemer. Med over 500.000 installerede parkeringspladser og verdens bredeste produktprogram, taler systemernes pålidelighed og sikkerhed næsten for sig selv. Unipark har i kraft af sit agentur adgang til ikke alene Wöhrs samlede produktportefølje, men også den kreativitet, som har gjort Wöhr til den ledende producent på det tyske og Europæiske marked.

 

Bebarmatic

Bebarmatic er blandt de førende leverandører i Tyskland indenfor betalingssystemer og bomanlæg til bl.a. sygehuse, p-huse, terminaler og Cargo-centre, hvor der sættes store krav til drift sikkerheden.

Tyske Bebarmatic laver p-løsninger med høj kvalitet i produktion og udvikling. Så du vil opleve et system der er gennemtestet og kan kommunikere med hinanden på alle plan.

 

IdealPark

IdealPark er beliggende i Verona i Norditalien, har en verdensomspændende distribution og er del af en koncern med halvtreds års erfaring med produktion af bilelevatorer. Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling og salg af bilelevatorer, der eliminerer P-husenes konventionelle og pladskrævende tilkørselsramper. Det er IdealParks mål at forbedre byboernes levevilkår ved at levere parkeringsløsninger, der sparer plads, beskytter miljøet og bevarer bygningernes æstetik.

Lad os mødes til en uforpligtende snak!

×