Pullerter / Steler

I en tid hvor sikkerhed kommer mere og mere ind i byggeri og gadebillede, kan vi i Unipark levere mange former for pullerter, som enten kan bruges til afskærmning eller sikring af områder. Det kan være afskærmning for veje, hvor der ikke skal kunne køres ind uden tilladelse, eller gågader hvor der skal være muligt at komme ind i bestemte tidsrum. Her er der ofte krav om sikring, så store lastbiler eller hurtigkørende biler ikke kommer ind. Da design ofte er en vigtig ting i gadebilledet, har Unipark et stor udvalg af forskellige modeller.

Da uro og terror efterhånden kommer tættere på vores hverdag, skal disse pullerter også kunne modstå store kræfter, så når du skal vælge, står vi naturligvis til rådighed for at vælge de rigtige løsninger og modeller.

Unipark tilbyder flere forskellige former for pullerter. Så som fastmonterede eller sænkbare pullerter. Ligeledes kan der tilbydes trafiksikrede pullerter samt terroristsikrede pullerter, som kan holde store lastbiler tilbage fra indkørsel i området.

Vi tilbyder et varieret udbud af styresystemer for sænkbare pullerter. F.eks. en simpel løsning med en styreknap til op eller ned eller via fjernbetjeninger med forskellige former for betjeningsmuligheder for at kunne styre de sænkbare pullerter.

Ligeledes har vi en aftale med et landsdækkende entreprenørfirma om indbygning og montering af sænkbare pullerter.

Se venligst vore datablade over de mest gængse pullerter.

Lad os mødes til en uforpligtende snak!

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os.
Undgå at anføre følsomme personoplysninger, da sådanne oplysninger vil blive slettet straks efter modtagelsen.
×