Strandlodden

Strandlodden 6, 2300, Kbh. S

Parkeringskælderen er en privat parkeringskælder, som benyttes af de omkringliggende ejendommes beboere. Man lejer eller køber en parkeringsplads sammen med leje eller køb af en af de respektive ejendommes boligenheder.

Pladserne er udstyret med porte med fjernbetjening, så kun brugeren/lejeren af parkeringspladsen har adgang til pladsen. Det gør, at de respektive pladser er særdeles sikre mod indbrud eller skader fra andre.

På stedet er der etableret 107 parkeringspladser ved hjælp af Combilift 542. Desuden er 51 pladser forberedt til el- eller hybridbiler. For nuværende er der 13 pladser som er fuldt monteret og integreret med El-opladere til biler, samt 38 pladser som er forberedt til El-opladning, hvor kun styreboks mangler at blive monteret. Dette kan en servicemedarbejder hurtigt selv gøre, det tager under 1 minut at gennemføre dette. Dette giver høj fleksibilitet i anlægsfasen og mindre anlægsomkostninger ved installationen af El-opladere.

Vi bedømmer at det for nuværende, er den største parkeringsplads i Københavnsområdet, som er forberedt til el-opladning af biler dvs. 48 % af pladserne kan bruges af El- eller hybridbiler.
Dette er absolut en forberedt parkeringsplads til den kommende el-biludvikling

Se meget mere om vores løsning til opladning af biler.

ProjektInfo

By:
København
Byggeår:
2018/2019
Kunde:
CPHInvest a/s
Anlægstype:
Wöhr Combilift 542 med fjernbetjening
Brugere:
Privat, lejere af de respektive pladser
P-pladser:
107

Lad os mødes til en uforpligtende snak!

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os.
Undgå at anføre følsomme personoplysninger, da sådanne oplysninger vil blive slettet straks efter modtagelsen.
×