Fuldautomatisk parkeringssystemer

I både ind- og udland findes der efterhånden mange automatiske p-anlæg. Vore medarbejdere hos Unipark har allerede fra starten været en del af denne udvikling. Fra den meget enkle løsning med få pladser til det komplette anlæg, så er Uniparks samarbejdspartner blandt de førende.

Opbevarer man sin bil i et fuldautomatisk anlæg, så kan man med tryghed regne med, at ikke andre end ejeren af bilen kan komme til den.

Systemerne er velegnede til offentlige parkeringsfaciliteter med brugerbetaling eller til lukkede parkeringsløsninger. De automatiske systemer kan efter behov leveres som enten skakt eller tårn og kan tilpasses eksisterende bygninger eller integreres ved ny opførsel af bygninger.

Hyldesystemerne, der ligner højlagre, har en ekstra bevægelsesakse og er ideelle til smalle, lange lokaler. MasterVario R3C kan installeres over eller under jorden og rummer op til ti køretøjer bag hinanden. Hvert niveau kan have op til 30 parkeringspladser, men det anbefales at holde sig under 50-60 pladser pr. system for hurtig adgang. MasterVario R3C genkender køretøjshøjder og tilpasser sig standardbiler og SUV’er. Specialløsninger og individuelle tilpasninger er også mulige.

  • Sikker for bruger og bil
  • Spar dyr belysning
  • Kan benyttes af større biler op til 2,5 t
  • Enkel betjening – mulighed for “brobizz”-chip og/eller fjernbetjening
  • Formindsker udstødning, da der ikke er behov for at lede efter en P-plads
  • Optimal udnyttelse af pladsen

 

 

Relaterede referencer

Gl. Mønt, København

Er et offentligt P-hus
Læs mere om projektet

Weidekampsgade, København

Weidekampsgade 6, 2300 København S, Danmark
Læs mere om projektet