Service-aftale

For at give vore kunder mest mulig sikkerhed og tilfredshed med deres parkeringsanlæg, udfører Unipark løbende service. Ved indgåelse af en servicekontrakt forlænges anlæggets levetid med op til 10-20 år.

Ved tegning af en servicekontrakt yder Unipark udvidet garanti på det leverede anlæg. Servicekontrakten indebærer en række fordele for kunden, men formålet med kontrakten er først og fremmest at sikre anlæggets drift på kort og langt sigt, samt at garantere brugernes sikkerhed i det daglige.

Hertil kommer at en servicekontrakt er en budgetteret omkostning. Som kunde ved man derfor, hvad det koster at sikre anlæggets kontinuerlige drift og vedligeholdelse. Og ved jævnlige servicebesøg, forlænges anlæggets levetid, da elektronik, mekaniske og hydraulik dele altid kører optimalt.

Hos Unipark rådgiver vi hver gang kunden om den bedste løsning. En ting er sikker: En løbende servicekontrakt giver både sikkerhed og tilfredshed for brugere og ejere - og forlænger anlæggets levetid. Tal med Unipark om den rigtige løsning.

Links

Lad os mødes til en uforpligtende snak!

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os.
Undgå at anføre følsomme personoplysninger, da sådanne oplysninger vil blive slettet straks efter modtagelsen.
×