Drejeskiver

Drejepladen kan hjælpe til, hvis der er meget skarpe sving eller steder du ikke ville kunne komme ind uden at bilen bliver drejet.

Drejeskiverne er også ideelt til udstilling af biler eller i et område med mange biler. Drejeskiven skaber hurtigt en løsning så en 10 punkts vending kan blive til en 2 punkts vending.

Skiven findes i to versioner, enten elektronisk eller hydraulisk.

Unipark har mulighed for at levere flere forskellige former for og udgaver af drejeskiver, lige fra de mindste til udstillingsbrug, til mellemstørrelsen til messer og udstillinger samt større udgaver til biler, lastbiler og sættevogne.

Drejeskiverne kan leveres som overjordsløsninger, indbyggede løsninger eller som fritstående løsninger, både til indendørs og udendørs brug. Der er flere forskellige former for styringsløsninger, som f.eks. den simple med en knap til frem eller tilbage, radiostyret, infrarød fjernbetjening samt via in app installeret på en mobiltelefon.

Ligeledes kan belastningen gå fra ganske få kilo til flere tons belastning. Til personbil-brug er der standardmæssigt 2,0 tons eller 2,6 tons samt 4,0 tons.

Drejeskiven kan leveres med forskellige former for overflade, så som stål, aluminium, rustfrit stål samt overfladebehandlet (galvaniseret eller malet). Ligeledes kan der laves en løsning, så overfladen på det omkringliggende også kan være belægningen på drejeskiven.

Kontakt os i dag for at opnå yderligere information om vores drejeskiver og hvordan vi kan skræddersy en løsning, der nøjagtigt matcher dine behov.

Se vort idekatalog samt enkelte datablade.