Parkeringslifte

Parkeringslifte kan dække parkeringsbehovet for et stort antal daglige faste brugere, hvor der ikke sættes de store krav til teknik, samt hvor der skal skabes flere p-pladser. De er enkle i brug og alle kan parkere i disse systemer.

Brugerne af parkeringslifterne lærer hurtigt at parkere på liftene. Det kan arrangeres således at man har en fast plads eller har rådighed over en p-plads i systemet. Alle brugere vil normalt have adgang til systemerne.

Parkeringslifte bruges til parkeringsløsninger ved daglig brug og ønsket om bedre udnyttelse af parkeringsrummet. Disse kan også bruges til opbevaring af biler, til f. eks vinter- eller sommeropbevaring eller hvor det skal være nemt at komme til og fra.

Med liftsystemerne kan man fordoble antallet af eksisterende parkeringspladser. Liftene er et meget anvendt system, fordi det åbner op for, at der på en eksisterende plads bliver plads til yderligere to eller tre biler. Man parkerer bilerne uafhængigt af hinanden, der er nem ind- og udstigning, og systemerne er enkle at betjene for brugeren.

 

  • Op til 200% flere parkeringspladser
  • 1 indkørselsniveau = 2 eller 3 parkeringspladser
  • Høj funktionel sikkerhed (CE certificering)
  • Lave vedligeholdelsomkostninger
  • Mulighed for at bestille dobbeltplatforme (4 P-pladser på en enhed)

Relaterede referencer

My Garage, Vejle

Wittrupvej 1, 7120 Vejle
Læs mere om projektet