Semiautomatisk parkeringssystemer

TrendVariolifte er særdeles anvendelige til uafhængig parkering i 2 eller 3 niveauer, over hinanden med eller uden grube. Vores TrendVariolifte, som er et semiautomatisk parkeringssystem, tilbyder en fleksibel løsning til effektiv pladsudnyttelse.

Ved at løfte eller sænke, stabler man biler over hinanden. Pladserne kører sideværts eller op-ned, så man kan altid komme til sin bil og få den ud af systemet. Idet der altid vil være en tom plads i systemet, så systemet kan bevæge sig vandret, løfte eller sænke.

Direkte adgang til alle P-pladser i køre niveauet, det vil sige, at man altid kører ind og ud af TrendVarioliftene det samme sted og i køreniveauet.

Systemet er et kompakt system og sparrer plads, så det er muligt at pakke mange biler sammen på et lille rumfang, og der er mange kombinationsmuligheder. Ligeledes kan det opstilles i rækker efter hinanden.

Der kan skabes plads både til den lille såvel som den store bil, samt den høje SUV eller de lave biler. Systemet er meget nemt at betjene, og der er en løsning via en app, så man kan kalde på sin plads via mobilen, så bilen er klar til udkørsel eller parkeringspladsen er klar til at blive kørt ind på, når man er kommet hen til anlægget. Dette kan også gøres via en lille fjernbetjening, samt simpel chipadgang.

Systemet leveres med porte, så bilen står meget sikkert bag portene. Portene kan være med glas, ståltrådnet eller perforeret plade.

TrendVariolifte er yderst brugervenlige og kan bruges af alle, samt giver en høj parkeringskomfort og sikkerhed.

Systemerne kan også monteres serieforbundet – se produktark.